Un tânăr fără adăpost din Franţa a ucis un vârstnic, după care i-a mâncat limba şi inima

Un tânăr fără adăpost care susţine că aude voci a ucis un bărbat în vârstă de 90 de ani cu ajutorul unei bare de metal, în cursul nopţii de joi spre vineri, într-un sat din sud-vestul Franţei, după care i-a mâncat limba şi inima, potrivit unor surse judiciare şi apropiate anchetei.

240 afișări
Imaginea articolului Un tânăr fără adăpost din Franţa a ucis un vârstnic, după care i-a mâncat limba şi inima

Un tânăr fără adăpost din Franţa a ucis un vârstnic, după care i-a mâncat limba şi inima

Tânărul fără adăpost, în vârstă de 26 de ani, a intrat în jurul orei locale 20.00 (21.00, ora României) în casa unui locuitor în vârstă de 90 de ani din Nouailhan, în Hautes-Pyrénées. Răspunzând unor mesaje sau unor voci, potrivit declaraţiilor date anchetatorilor, el a zdrobit craniul bătrânului cu ajutorul unei bare de metal cu o lungime de aproximativ 80 de centimetri pe care a luat-o dintr-un hambar.

Potrivit declaraţiilor sale, el a scos inima şi a tăiat limba victimei sale, pe care le-a preparat şi le-a mâncat, după care a incendiat casa. Flăcările au fost observate de către unul dintre cei doi fii ai victimei, care locuieşte în apropiere.

După ce a mâncat organele victimei sale, tânărul, născut în zonă, a agresat o altă persoană din acest sat de 200 de locuitori, frângându-i umărul. În cele din urmă, el a fost reţinut de către jandarmi, au anunţat sursele citate, confirmând o informaţie difuzată de postul de radio RTL.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici