Un tigru siberian de la grădina zoologică din Elveţia a omorât o îngrijitoare

O angajată de la grădina zoologică din Zurich, Elveţia a fost omorâtă pe loc de un tigru. Un vizitator a fost martor la tragicul incident şi a alertat echipa de salvare.

3142 afișări
Imaginea articolului Un tigru siberian de la grădina zoologică din Elveţia a omorât o îngrijitoare

Un tigru siberian de la grădina zoologică din Elveţia a omorât o îngrijitoare FOTO Răzvan Lupica

O femelă a atacat şi a omorât o îngrijitoare de la grădina zoologică din Zurich, conform Reuters.
 
Echipa de salvare nu au putut-o salva pe femeia de 55 de ani, care a murit pe loc. Poliţia investighează circumstanţele în care s-a produs tragedia. 
 
Directorul grădinii zoologice, Severin Dressen a precizat că în ţarc se aflau doi tigri: o femelă, Irina, în vârstă de cinci ani şi un mascul, Sayan, în vârstă de patru ani.
 
Incidentul a fost raportat de către un vizitator, care acum primeşte consiliere psihologică pentru a depăşi momentul traumatizant la care a fost martor. 
 
Grădina zoo din Zurich se deschisese de abia o lună, fiind închisă vizitatorilor din cauza epidemiei de COVID-19.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici