Un tramvai cu preşedintele Poloniei la bord a ieşit de pe şine

Preşedintele polonez Bronislaw Komorowski a fost implicat într-un accident de circulaţie duminică, la Konstantynow Łodzki, un oraş din centrul Poloniei, după ce un tren de epocă la bordul căreia se afla a ieşit de pe şine, relatează TVP Info.

312 afișări
Imaginea articolului Un tramvai cu preşedintele Poloniei la bord a ieşit de pe şine

Bronislaw Komorowski (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Preşedintele polonez se afla la Konstantynow Łodzki, un oraş de aproximativ 17 de locuitori din regiunea Lodz, cu ocazia unei vizite de campanie electorală.

Niciunul dintre pasagerii aflaţi la bordul tramvaiului care a ieşit de pe şine nu a fost rănit.

"Este vorba de o întâmplare", a explicat vatmanul Tomasz Adamkewicz.

Bronislaw Komorowski a comentat cu umor acest incident.

"Unii ar putea sugera că a fost o provocare", a glumit el.

"Mergem mai departe", a dat asigurări preşedintele polonez într-un mesaj postat pe Twitter.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici