Un tribunal din Rusia ar putea extinde perioada de detenţie a militarilor ucraineni reţinuţi în Marea Azov

Tribunalul districtual Lefortovo din Moscova va decide pe 15 ianuarie dacă va lua în considerare cererea Serviciului Federal de Securitate din Rusia privind extinderea perioadei de detenţie a celor 24 de militari ucrainieni reţinuţi în urma conflictului naval din Marea Azov, relatează agenţia Tass.

314 afișări
Imaginea articolului Un tribunal din Rusia ar putea extinde perioada de detenţie a militarilor ucraineni reţinuţi în Marea Azov

Un tribunal din Rusia ar putea extinde perioada de detenţie a militarilor ucraineni reţinuţi în Marea Azov

"Pe 15 ianuarie, Tribunalul districtual Lefortovo din Moscova va decide dacă va lua în considerare cererea privind xtinderea perioadei de detenţie a marinarilor până la 26 aprilie", a informat o sursă.

Serviciul Federal rus de Securitate (FSB) susţine că navele militare ucrainene Berdiansk, Nikopol şi Iani Kapu au pătruns neautorizat în apele teritoriale ruse, ignorând somaţiile. Ambarcaţiuni ale Serviciului Federal rus de Securitate (FSB) au deschis focul spre cele trei nave militare ucrainene, capturându-le şi arestând 24 de membri ai echipajelor. Cele trei nave militare ucrainene se aflau în largul fostei provincii ucrainene Crimeea, anexată de Rusia în anul 2014.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici