Un vaccin împotriva noului coronavirus ar putea fi testat la sfârşitul lunii aprilie / Nou bilanţ al deceselor: cu 118 mai multe decât în ziua precedentă

  • China continentală a înregistrat, joi, 889 de cazuri noi de infecţii cu noul coronavirus.
  • Numărul de decese în China continentală a ajuns la 2.236, cu 118 mai multe decât în ziua precedentă.
  • Provincia Hubei, epicentrul focarului de COVID-19, a înregistrat, joi, 411 de cazuri noi de infecţii.
2136 afișări
Imaginea articolului Un vaccin împotriva noului coronavirus ar putea fi testat la sfârşitul lunii aprilie / Nou bilanţ al deceselor: cu 118 mai multe decât în ziua precedentă

Un vaccin împotriva noului coronavirus ar putea fi testat la sfârşitul lunii aprilie / Nou bilanţ al deceselor: cu 118 mai multe decât în ziua precedentă

Primul vaccin împotriva coronaviusului COVID-19, care a ucis peste 2.000 de persoane doar în China continentală, va fi prezentat pentru studii clinice la sfârşitului lunii aprilie, a declarat vineri, ministrul chinez al Ştiinţei şi Tehnologiei, Xu Nanping, citat de Reuters.

Xu a făcut anunţul în timpul unui briefing de presă în care au fost anunţate şi condiţiile în care companiile închise în ultima perioadă din cauza COVID-19, îşi pot relua activitatea.

China continentală a înregistrat, joi, 889 de cazuri noi de infecţii cu noul coronavirus. Astfel, numărul total al persoanelor care au contactat virusul în China continentală a ajuns până în prezent la 75.465.

Numărul de decese în China continentală a ajuns la 2.236, cu 118 mai multe decât în ziua precedentă.

Provincia Hubei, epicentrul focarului de COVID-19, a înregistrat, joi, 411 de cazuri noi de infecţii.

Autorităţile au anunţat că 115 persoane au murit în cursul zilei de joi, dintre aceştia 99 în metropola Wuhan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici