Una din cinci persoane testate are COVID-19. Oraşul în care spitalele nu mai au locuri pentru bolnavi

  • Riscul de a face COVID-19 în Los Angeles nu a fost niciodată mai mare.
  • Unul din cinci locuitori care se testează în Los Angeles are COVID.
  • Spitalele nu mai au locuri pentru bolnavi, aşa că pacienţii ajung în biserici şi săli de sport.
  • Numărul de bolnavi din Los Angeles a exploadat după sărbătorile de iarnă.
1497 afișări
Imaginea articolului Una din cinci persoane testate are COVID-19. Oraşul în care spitalele nu mai au locuri pentru bolnavi

Una din cinci persoane care face testul are COVID-19. Care este oraşul în care spitalele nu mai au locuri pentru bolnavi

Los Angeles este oraşul american unde riscul de a te infecta cu COVID-19 nu a fost niciodată mai mare. În acest moment, unul din cinci locuitori care face un test COVID în Los Angeles are un rezultat pozitiv. Numărul deceselor din cauza bolii a urcat la peste 11.000. Spitalele sunt deja arhipline, aşa că bolnavii ajung în biserici şi în săli de sport.

„Pe 30 decembrie, media zilnică în ultimile şapte zile a fost de 110 decese. Aceasta este o creştere de 700% de când a început valul. Un alt mod de a analiza acest lucru este că pierdem, în medie, o persoană la fiecare 15 minute în comitatul LA”, a declarat dr. Barbara Ferrer, Departamentul de Sănătate Publică Los Angeles.

Autorităţile comitatului Los Angeles aşteaptă un dezastru uman în următoarele două săptămâni.

„Am putut vedea în două săptămâni, 8.500 de persoane spitalizate în fiecare zi. Şi apoi o săptămână mai târziu, decesele noastre zilnice ar putea creşte până la 175 de persoane”, a continuat aceasta.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici