Una dintre deputatele reţinute în Republica Moldova, în stare gravă după un accident vascular cerbral

Reghina Apostolova, una dintre cele două deputate din Parlamentul Republicii Moldova, reţinute în urma ridicării imunităţii, a fost internată de urgenţă în spital. Aceasta ar fi suferit de un accident vascular cerebral şi este internată la Spitalul de Urgenţă din Chişinău.

679 afișări
Imaginea articolului Una dintre deputatele reţinute în Republica Moldova, în stare gravă după un accident vascular cerbral

Una dintre deputatele reţinute în Republica Moldova, în stare gravă după un accident vascular cerbral

Reghina Apostolova, membră a partidului ”ŞOR”, s-ar afla în stare de gravitate medie, conform medicului Vasile Sovgur, arată postul Publika TV.

Avocatul Reghinei Apostolova arată că acesteia i s-a făcut rău în timpul audierilor şi a fost luată de o ambulanţă chiar de la sediul Centrului Naţional Anticorupţie (CNA).

Procurorii de peste Prut au decis să le reţină pe Reghina Apostolova şi Marina Tauber, după ce parlamentul a votat ridicarea imunităţii lor. Cei doi deputaţi sunt cercetaţi pentru că ar fi fost implicaţi într-o fraudă bancară.

Imunitatea parlamentară a Reghinei Apostolova şi Marinei Tauber a fost ridicată al solicitarea făcută de Dumitru Robu, procurorul general interimar.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici