Ungaria a ajuns la un acord pentru vaccinul chinezesc Sinopharm

Guvernul Ungariei anunţă că a ajuns la un acord cu producătorul chinez Sinopharm pentru a cumpăra vaccinul anti-Covid produs de companie.

3825 afișări
Imaginea articolului Ungaria a ajuns la un acord pentru vaccinul chinezesc Sinopharm

Ungaria a ajuns la un acord pentru vaccinul chinezesc Sinopharm

Dacă serul va fi aprobat de autorităţile medicale din ţară, Ungaria va fi primul stat european care va folosi un vaccin chinezesc.

Guvernul Ungariei a declarat că a ajuns la un acord cu Sinopharm din China pentru a-şi cumpăra vaccinul împotriva coronavirusului, cea mai recentă mişcare a ţării de a se îndepărta de Bruxelles în timp ce încearcă să accelereze vaccinările pentru a redresa economia.

Ungaria ar fi prima ţară din UE care acceptă un vaccin chinez dacă este aprobată de autorităţile maghiare.

Conform normelor Uniunii Europene, Ungaria ar trebui să acorde o aprobare de urgenţă ultra-rapidă, mai degrabă decât să aştepte ca autoritatea de reglementare europeană a medicamentelor EMA să dea aprobarea vaccinului chinez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici