Ungaria aplică măsuri suplimentare antiimigraţie la frontierele cu Serbia şi Croaţia

Autorităţile ungare au instituit controale suplimentare antiimigraţie, pe raze de opt kilometri, în zonele frontierelor cu Serbia şi Croaţia, informează MTI.

1359 afișări
Imaginea articolului Ungaria aplică măsuri suplimentare antiimigraţie la frontierele cu Serbia şi Croaţia

Ungaria aplică măsuri suplimentare antiimigraţie la frontierele cu Serbia şi Croaţia (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Imigranţii extracomunitari intraţi ilegal în Ungaria şi surprinşi în zone situate la opt kilometri de frontiere vor fi trimişi automat în centre speciale din străinătate, a declarat Gyorgy Bakondi, consilierul pentru Afaceri Interne al premierului Viktor Orban.

Practic, imigranţii surprinşi în aceste zone vor fi trimişi în centre din Serbia şi Croaţia.

Noile măsuri de securitate intră în vigoare marţi.

În plus, vor fi intensificate controalele de punctele de trecere a frontierelor.

Ungaria a luat măsuri speciale pentru limitarea afluxului imigranţilor extracomunitari, construind garduri la frontierele cu Serbia şi Croaţia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici