Ungaria pune la dispoziţie 55 de agenţi ai poliţiei de frontieră, pentru ajutarea Sloveniei

Ungaria va trimite 55 de agenţi de poliţie suplimentari la frontiera cu Slovenia, în cadrul măsurilor de cooperare cu autorităţile slovene, informează MTI.

269 afișări
Imaginea articolului Ungaria pune la dispoziţie 55 de agenţi ai poliţiei de frontieră, pentru ajutarea Sloveniei

Ungaria pune la dispoziţie 55 de agenţi ai poliţiei de frontieră, pentru ajutarea Sloveniei

Decizia a fost anunţată în contextul în care miniştrii de Interne din Slovenia şi Ungaria se vor întâlni pentru a stabili măsuri de cooperare.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat că va ajuta ţările aflate pe ruta imigranţilor veniţi din Orientul Mijlociu şi din Africa.

Aproximativ 100.000 de imigranţi extracomunitari au pătruns în Slovenia în ultimele 11 zile, după ce Ungaria a închis frontiera cu Croaţia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici