Ungaria se retrage din proiectul ONU pentru imigranţi

Ungaria va renunţa la proiectul ONU privind Pactul Mondial pentru Imigranţi, înainte de aprobarea sa finală, a anunţat miercuri ministrul ungar de Externe Peter Szijjarto, adăugând că acordul reprezintă o "ameninţare la adresa întregii lumi", relatează site-ul agenţiei Reuters.

2144 afișări
Imaginea articolului  Ungaria se retrage din proiectul ONU pentru imigranţi

Premierul ungar a anunţat că Ungaria se retrage din proiectul ONU pentru imigranţi

"Acest document este complet împotriva intereselor de securitate ale Ungariei", a declarat Szijjarto în cadrul unei conferinţe de presă.

Acordul va fi adoptat în mod formal în luna decembrie, însă Ungaria nu va participa la înâlnirea din Maroc, a afirmat Szijjarto, adăugând că ţara sa se va opune pactului în cazul în care vor avea alegeri în cadrul Adunării Naţionale.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici