Unul dintre cele mai mari spectacole coregrafice din lume: 100.000 de oameni, la festivalul Arirang din Coreea de Nord - VIDEO

Liderul nord coreean Kim Jong-un a participat la ediţia de anul acesta a Festivalului Arirang, desfăşurat la Phenian, Coreea de Nord. Conform agenţiei de presă de stat din această ţară, liderul comunist a fost profund impresionat şi mulţumit de felul în care manifestarea a fost organizată.

4067 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cele mai mari spectacole coregrafice din lume: 100.000 de oameni, la festivalul Arirang din Coreea de Nord - VIDEO

Unul dintre cele mai mari spectacole coregrafice din lume: 100.000 de oameni, la festivalul Arirang din Coreea de Nord - VIDEO

Într-o filmare de aproximativ un minut, televiziunea coreeană de stat KRT îl prezintă pe Kim Jong-un în tribunele stadionului din Phenian, fiind aclamat de public la Festivalul Arirang, eveniment desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, informează International Business Times.

Liderul comunist salută participanţii în mod tradiţional şi le zâmbeşte acestora, fiind mulţumit de felul în care au decurs acţiunile, notează jurnaliştii de la agenţia de presă de stat.

Festivalul Arirang este o manifestare anuală prin care sunt sărbătoriţi foştii şi actualii lideri nord coreeni, acţiunea fiind unul dintre cele mai mari festivaluri din lume din punct de vedere coregrafic, având, la fiecare ediţie, aproximativ 100.000 de participanţi. 

Evenimentul de la Phenian este faimos pentru contextul ideologic pe care îl abordează, nivelul artistic în execuţie al participanţilor şi gradul ridicat de asistenţă.

Festivalul Arirang se desfăşoară din 2002 în fiecare an, o singură excepţie fiind făcută în 2006, atunci când manifestarea nu a putut fi organizată din cauza inundaţiilor din zonă.  

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici