Unul dintre militarii SUA care au blocat un atac într-un tren din Franţa, înjunghiat în California

Unul dintre militarii americani care au blocat un atac islamist într-un tren din Franţa, în august, a fost înjunghiat, joi, în statul american California, fiind în stare gravă, anunţă surse din cadrul Pentagonului, citate de ABC News.

1524 afișări
Imaginea articolului Unul dintre militarii SUA care au blocat un atac într-un tren din Franţa, înjunghiat în California

Unul dintre militarii SUA care au blocat un atac într-un tren din Franţa, înjunghiat în California

Spencer Stone a fost atacat joi dimineaţă, în oraşul californian Sacramento.

"Potrivit informaţiilor preliminare, victima, care era cu un grup de prieteni, a fost implicată într-o altercaţie, fiind înjunghiată de mai multe ori în piept", a comunicat Poliţia californiană.

Spencer Stone, membru al Forţelor Aeriene americane, este în stare gravă dar stabilă.

Militarul, în vârstă de 23 de ani, a intervenit în august, împreună cu alţi doi americani, pentru blocarea unui terorist islamist care încerca să comită un atac într-un tren care circula pe ruta Amsterdam-Paris.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici