URAGANUL IRMA. Oficial american: Un sfert din imobilele din zona Florida Keys au fost distruse, iar 60% au fost avariate

Brock Long, administratorul Agenţiei federale pentru Situaţii de Urgenţă (FEMA), a declarat că 25% din imobilele din Florida Keys au fost distruse, iar 60% au fost avariate, informează site-ul postului France 24.

2958 afișări
Imaginea articolului URAGANUL IRMA. Oficial american: Un sfert din imobilele din zona Florida Keys au fost distruse, iar 60% au fost avariate

URAGANUL IRMA. Oficial american: Un sfert din imobilele din zona Florida Keys au fost distruse

Florida Keys este prima zonă din SUA afectată de Uraganul Irma, în acel moment un uragan de categoria 4, al doilea cel mai ridicat nivel de intensitate pe scara Saffir–Simpson.

"Unele estimări iniţiale arată - şi din acest motiv am cerut evacuarea oamenilor - că 25% din imobilele din Keys au fost distrus, iar 60% au fost avariate", a declarat oficialul FEMA.

"Practic, fiecare imobil din Keys a fost afectată într-un fel sau altul", a adăugat Long.

Până în acest moment, Irma a provocat cel puţin nouă decese în Florida, Georgia şi Carolina de Sud.

Analiştii economici de la ABC News estimează că aceasta va fi cea mai costisitoare furtună din SUA. Potrivit estimărilor, vor exista daune de aproximativ 200 de miliarde de dolari, iar alte opt milioane de proprietăţi ar fi puse în pericol.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici