Uraganul Matthew, un dezastru anunţat. Locuitorii din Florida se grăbesc să golească magazinele - GALERIE FOTO

Uraganului Matthew a ajuns în Bahamas, după ce a lăsat o criză umanitară în Haiti. Cel puţin 343 de persoane şi-au pierdut viaţa până în prezent în Haiti, Republica Dominicană, Sf. Vincent şi Grenadine, informează CNN.

7448 afișări
Imaginea articolului Uraganul Matthew, un dezastru anunţat. Locuitorii din Florida se grăbesc să golească magazinele - GALERIE FOTO

Uraganul Matthew, un dezastru anunţat. Locuitorii din Florida se grăbesc să golească magazinele - GALERIE FOTO

Uraganul Matthew se îndreaptă spre Florida, Statele Unite, unde va ajunge vineri. Preşedintele Barack Obama a declarat joi stare de urgenţă în Florida, populaţia fiind sfătuită să evacueze zona, să nu îşi rişte viaţa.

Imaginile care circulă în presa internaţională au reuşit să surprindă dezastrul anunţat. Zeci de oameni din Haiti se luptă pentru supravieţuire, oamenii se grăbesc să fugă cât mai departe de urgie, iar magazinele au rămas goale după ce locuitorii Floridei s-au aprovizionat pentru cea mai puternică furtună care a lovit marea Caraibelor în aproape un deceniu.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici