Uşile Westminster Hall s-au închis

Uşile Westminster Halls s-au închis pentru public, care nu mai are acces la sicriul reginei Elisabeta a II-a.

2197 afișări
Imaginea articolului Uşile Westminster Hall s-au închis

Uşile Westminster Halls s-au închis pentru public, care nu mai are acces la sicriul reginei Elisabeta a II-a.

Chrissy Heerey a fost ultima persoană care şi-a prezentat omagiile monarhului. Ea spune că regina a fost "o doamnă uimitoare care nu va fi niciodată înlocuită".

Chrissy Heerey a adăugat că va rămâne în Westminster pentru înmormântare.

Sute de mii de persoane care au călătorit la Londra din toată Marea Britanie şi din întreaga lume au putut să-i aducă un omagiu începând de miercuri seară şi pe tot parcursul weekendului.

Cei patru copii ai reginei au organizat un priveghi vineri seara, iar nepoţii au făcut acelaşi lucru sâmbătă.

Gărzile au vegheat timp de şase ore pe tură, intrând şi ieşind din roluri la intervale de 20 de minute.

În acest timp au loc ultimele pregătiri pentru funeraliile de stat din această dimineaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici