Vaccin anti COVID-19. Ce persoane au prioritate la vaccinare în Franţa

  • Autorităţile vor vaccina persoanele cele mai vulnerabile.
  • Vaccinarea se va face în baza recomandărilor date luni de către Înalta Autoritate pentru Sănătate (HAS).
2235 afișări
Imaginea articolului Vaccin anti COVID-19. Ce persoane au prioritate la vaccinare în Franţa

Vaccin anti COVID-19. Ce persoane au prioritate la vaccinare în Franţa

Prim-ministrul Jean Castex a anunţat, în cadrul Adunării Naţionale (Camera inferioară a Parlamentului francez n.red.) faptul că rezidenţii din azilurile de bătrâni din Ehpad vor avea prioritate la vaccinul împotriva COVID-19, conform publicaţiei 20minutes.fr.
 
Totodată, demnitarul a precizat că vaccinarea se va face în baza recomandărilor date luni de către Înalta Autoritate pentru Sănătate (HAS).
 
Nici personalul din Ehpad nu este uitat. Acesta va face de asemenea parte din primul „calup” care va fi vaccinat, a mai anunţat Castex. 
 
În plus, Macron susţine că prima campanie de vaccinare ar putea avea loc între aprilie şi iunie 2021, după ce persoanele vulnerabile, precum persoanele vârstnice din Ephad, vor fi fost vaccinate la începutul anului, conform AFP.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici