Vântul puternic dă peste cap traficul pe Aeroportul Schipol din Amsterdam. Zeci de zboruri, anulate

Traficul aerian la Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost perturbat luni dimineaţă de vântul puternic, zeci de zboruri fiind anulate sau au suferit întârzieri, informează site-ul cotidianului The New York Times.

464 afișări
Imaginea articolului Vântul puternic dă peste cap traficul pe Aeroportul Schipol din Amsterdam. Zeci de zboruri, anulate

Zeci de zboruri au fost anulate la Aeroportul Schiphol din Amsterdam din cauza vântului puternic

Aproximativ 70 de zboruri spre destinaţii din Europa au fost anulate, potrivit site-ului aeroportului. Alte câteva zeci au înregistrat întârzieri semnificative.

Centrul naţional olandez de meteorologie a avertizat că se înregistrează rafale de vânt cu o viteză de până la 90 de km/h în zonele de coastă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici