Vânzările de arme au crescut cu peste 60% în pandemie

  • Armele de foc se vând că pâinea calda în California
  • Vânzările au crescut cu 64,3% din martie până în mai
  • Peste 47 de mii de persoane au cumpărat o armă în ultimele cinci luni
377 afișări
Imaginea articolului Vânzările de arme au crescut cu peste 60% în pandemie

Vânzările de arme au crescut cu peste 60% în pandemie

Vânzările de arme în California au crescut de la începutul pandemiei şi până acum, o arată un studiu făcut de cercetătorii de la UC Davis, conform Forbes.

Vânzarea de arme de foc chiar a ajuns la unul din cele mai înalte nivele.

Conform studiului, între martie şi mai vânzarea de arme a crescut cu 64,3%. Peste 47 de mii de persoane şi-au cumpărat o armă în ultimele cinci luni în statul de pe coasta de est a SUA.

Potrivit studiului, 76% dintre respondenţii au spus că au simţit nevoia să cumpere un pistol pentru că se produc prea multe infracţiuni.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici