Vedetă de televiziune din România, filmată în timp ce intra în casa lui Berlusconi. Cine crezi că este? - VIDEO

O revistă italiană a publicat o înregistrare video în care specialistul în impresariat artistic Lele Mora conduce două tinere, o cubaneză şi o vedetă de televiziune din România la casa premierului italian, Silvio Berlusconi, din apropiere de Milano, relatează The Guardian, în ediţia online.

395 afișări
Imaginea articolului Vedetă de televiziune din România, filmată în timp ce intra în casa lui Berlusconi. Cine crezi că este? - VIDEO

Vedetă de televiziune din România, filmată în timp ce intra în casa lui Berlusconi

Înregistrarea video, realizată în iulie, îl înfăţişează pe Lele Mora în timp ce le conduce pe cele două tinere la o maşină cu geamuri fumurii la biroul său din Milano, după care se îndreaptă către casa lui Berlusconi, fără să oprească la un punct de control al poliţiei.

Mora este deja anchetat pentru favorizarea prostituţiei.

Politicianii din opoziţie au argumentat că Berlusconi se transformă el însuşi într-o persoană şantajabilă. "Există o oarecare uşurinţă cu care care femeile care susţin că sunt implicate în cazuri de prostituţie obţin acces la reşedinţa premierului", a declarat Luigi de Magistris, de la partidul Italia Valorilor.


Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici