Veste bună din Danemarca: scurgerile de gaze din conducta Nord Stream 2 au încetat

Agenţia daneză pentru energie a anunţat că una dintre cele două conducte de gaze naturale rupte în Marea Baltică pare să nu mai aibă scurgeri, relatează CBS News.

1208 afișări
Imaginea articolului Veste bună din Danemarca: scurgerile de gaze din conducta Nord Stream 2 au încetat

Veste bună din Danemarca: scurgerile de gaze din conducta Nord Stream 2 au încetat

Agenţia a anunţat sâmbătă pe Twitter că a fost informată de compania care operează conducta Nord Stream 2 că presiunea pare să se fi stabilizat.

„Acest lucru indică faptul că scurgerile de gaze în această conductă au încetat”, a precizat Agenţia daneză pentru energie.

Exploziile care au avariat gazoductele Nord Stream I şi 2 în această săptămână au dus la scurgeri uriaşe de metan.

Preşedintele rus Vladimir Putin a acuzat vineri Occidentul de sabotarea conductelor construite de Rusia, acuzaţie negată vehement de Statele Unite şi aliaţii săi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici