Veste proastă pentru mii de pasageri: Personalul companiei aeriene Germanwings anunţă că intră în grevă de Anul Nou

Sindicatul personalului de bord al companiei aeriene Germanwings, afiliată Lufthansa, a anunţat vineri organizarea unei greve în perioada 30 decembrie - 1 ianuarie, informează site-ul Tagesschau.de.

1423 afișări
Imaginea articolului Veste proastă pentru mii de pasageri: Personalul companiei aeriene Germanwings anunţă că intră în grevă de Anul Nou

Sursa FOTO: Profimedia Images

Greva personalului de bord începe luni, 30 decembrie 2019, la ora 0.00 (1.00, ora României) şi se încheie miercuri, 1 ianuarie 2020, la ora 24.00 (joi, 2 ianuarie, 1.00, ora României), a anunţat sindicatul UFO.

Daniel Flohr, vicepreşedintele sindicatului UFO, a declarat că greva a fost declanşată din cauza refuzului conducerii companiei de a dialoga cu sindicaliştii pe tema unor probleme legate de salarii şi pensii.

O grevă similară organizată în noiembrie a condus la anularea a 1.500 de zboruri, fiind afectaţi circa 200.000 de pasageri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici