Vezi aici primele imagini cu valurile uriaşe care au lovit centrala de la Fukushima - VIDEO

Primele imagini cu tsunami-ul care a lovit centrala nucleară de la Fukushima au fost publicate. La peste trei săptămâni de la un tsunami de 14 metri, situaţia rămâne problematică la centrala Fukushima Daiichi, atât timp cât circuitele de răcire a combustibilului nuclear nu vor fi reparate.

318 afișări
Imaginea articolului Vezi aici primele imagini cu valurile uriaşe care au lovit centrala de la Fukushima - VIDEO

Vezi aici primele imagini cu valurile uriaşe care au lovit centrala de la Fukushima - VIDEO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aproximativ 80.000 de persoane care locuiesc pe o rază de 20 de kilometri în jurul centralei avariate în cutremurul urmat de tsunami din 11 martie au fost obligate să evacueze zona, lăsând totul în urma lor.

Mulţi agricultori din prefectura Fukushima au fost nevoiţi să întrerupă comercializarea legumelor şi a laptelui din cauza nivelului ridicat de radioactivitate provenit de la patru dintre cele şase reactoare ale centralei nucleare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici