Vicepreşedintele Braziliei are COVID-19. Până duminică, au fost înregistrate 344 de noi decese în Brazilia

Hamilton Mourão, vicepreşedintele Braziliei, a fost confirmat cu noul coronavirus, a declarat duminică biroul său, când ţara a înregistrat 344 de noi decese COVID-19.

661 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Braziliei are COVID-19. Până duminică, au fost înregistrate 344 de noi decese în Brazilia

Vicepreşedintele Braziliei are COVID-19. Până duminică au fost înregistrate 344 de noi decese

Mourão, adjunctul preşedintelui Jair Bolsonaro, este ultimul dintr-un lung şir de înalţi oficiali brazilieni care a contractat virusul SARS-CoV-2. Bolsonaro, un sceptic al coronavirusului, a fost infectat în iulie cu noul coronavirus, dar s-a recuperat, potrivit Reuters.

Într-o declaraţie, biroul lui Mourão a declarat că acesta se va izola în Jaburu, reşedinţa sa oficială.

Ministerul sănătăţii din Brazilia a raportat duminică 344 de noi decese cauzate de COVID-19 şi 18.479 de cazuri noi de coronavirus.

Brazilia are acum aproape 7,5 milioane de cazuri confirmate şi un total de 191.139 de decese cauzate de virus, de la începutul pandemiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici