Vicepreşedintele Mike Pence intenţionează să participe la ceremonia de învestire a preşedintelui Joe Biden

  • CNN: Mike Pence intenţionează să participe la ceremonia de învestire a preşedintelui Joseph Biden
  • Preşedintele-ales al SUA: Mike Pence este "binevenit"
  • Donald Trump a anunţat că nu va participa la evenimentul programat pe 20 ianuarie
2238 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele Mike Pence intenţionează să participe la ceremonia de învestire a preşedintelui Joe Biden

Vicepreşedintele Mike Pence intenţionează să participe la ceremonia de învestire a preşedintelui Joe Biden

Vicepreşedintele în funcţie al SUA, Mike Pence, va participa la ceremonia de învestire a noului preşedinte american, Joseph Biden, afirmă surse politice de la Washington citate de CNN.

Joseph Biden a declarat că Mike Pence este "binevenit". "Cred că este important să respectăm precedentele istorice. Vicepreşedintele Mike este binevenit. Am fi onoraţi să îl avem aici, să avansăm cu tranziţia", a afirmat preşedintele-ales al SUA.

Joe Biden a precizat că decizia preşedintelui în funcţie, Donald Trump, de a nu participa la eveniment este "un lucru bun". "Este unul dintre puţinele lucruri cu care suntem amândoi de acord", a spus Biden.

Donald Trump a anunţat, vineri, că nu va participa la ceremonia de învestire a succesorului său, Joseph Biden, dar va permite transferul ordonat al puterii. "Tuturor celor care au întrebat, nu voi merge la ceremonia de învestire a preşedintelui, pe 20 ianuarie", a declarat Donald Trump, prin Twitter.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici