VIDEO 13 persoane sunt date dispărute în urma unei alunecări de teren pe insula Ischia, Italia

13 persoane sunt date dispărute pe insula Ischia, în urma unei alunecări de teren produse sâmbătă dimineaţa şi cauzată de ploile abundente, transmite agenţia ANSA.

428 afișări
Imaginea articolului VIDEO 13 persoane sunt date dispărute în urma unei alunecări de teren pe insula Ischia, Italia

FOTO Twitter

Printre cei daţi dispăruţi se numără o familie formată din soţ, soţie şi un copil, dar şi o femeie de 25 de ani care se aflau în două case afectate de alunecarea de teren.

Mai multe persoane au rămas blocate într-un hotel, fără curent electric.

Circulaţia rutieră în Casamicciola este blocată pe multe drumuri, iar serviciile de salvare se străduiesc să ajungă în zonele cele mai afectate de inundaţii, unde alunecările de teren au măturat unele case.

La fel ca în 2009, o mare masă de apă şi noroi s-a revărsat spre mare şi a măturat totul în calea sa.

Zeci de maşini şi chiar microbuze parcate au ajuns în mare, iar portul Casamicciola este închis.

Autorităţile au făcut apel la populaţie să nu iasă din case pentru a nu împiedica operaţiunile de salvare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici