VIDEO Moment de bucurie pentru voluntarii salvatori din Turcia. O femeie a fost scoasă de sub dărămături, după cutremur

  • Salvatorii încep să scoată de sub dărâmături primele victime
  • Mai mulţi voluntari ajută şi caută persoane sub resturile de beton
  • Un filmuleţ pe Twitter arată cum mai mulţi voluntari au reuşit să salveze o femeie, scoţând-o de sub dărâmăturile unei clădiri
605 afișări
Imaginea articolului VIDEO Moment de bucurie pentru voluntarii salvatori din Turcia. O femeie a fost scoasă de sub dărămături, după cutremur

Cutremurul din Turcia. Moment de bucurie pentru voluntarii salvatori. O femeie a fost scoasă de sub dărămături

În Izmir, oraşul afectat cel mai grav de seism, salvatorii caută victimele prinse sub dărâmături. O femeie a fost scoasă nevătămată de sub molozul greu, în aplauzele oamenilor.
 
 

Momentan, 4 persoane şi-au pierdut viaţa, iar 120 de persoane au fost rănite, conform autorităţilor turce. 

Peste 20 de clădiri s-au prăbuşit în Izmir (Turcia) în timpul cutremurului, a anunţat ministrul de interne din Turcia. "Unii dintre concetăţenii noştri sunt blocaţi în dărâmături", a spus ministrul turc al mediului, Murat Kurum. 

Pe de altă parte, Grecia a anunţat că opt persoane cu fost rănite în urma cutremurului cu magnitudine de 7, iar unele clădiri au înregistrat pagube considerabile. Momentan, autorităţile transmit că există pagube materiale grave în Samos, case distruse, o biserică dărâmată, zidul unei şcoli a căzut, şi daune semnificative la clădirile vechi din insula Chios. 

 
Un cutremur puternic de suprafaţă, cu magnitudinea de 7 pe scara Richter, a lovit coasta Mării Egee a Turciei, la nord de insula Samos, din Grecia. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici