(VIDEO) A doua victorie. Discursul proaspătului preşedinte reales, Emmanuel Macron

Emmanuel Macron a ţinut un discurs după realegerea sa ca preşedintele Franţei la poalele Turnului Eiffel.

553 afișări
Imaginea articolului (VIDEO) A doua victorie. Discursul proaspătului preşedinte reales, Emmanuel Macron

Sursa Foto - Hepta

Emmanuel Macron, reales ca preşedintele Franţei, le-a mulţumit susţinătorilor săi care fluturau steaguri franceze şi europene, într-un discurs ţinut la poalele Turnului Eiffel. 

El spune că după 5 ani de transformări şi dificultăţi, este fericit că republica l-a ales. A menţionat că Marine Le Pen că trebuie să fie dezamăgită, dar le-a cerut susţinătorilor să nu o mai denigreze prin huiduieli şi jigniri. 

Macron a promis că va răspunde „eficient” la „furia şi dezacordul” alegătorilor care au ales extrema dreaptă, aceştia fiind în număr de 12 milioane, transmite The Guardian

„Ştiu că un număr de francezi au votat pentru mine astăzi, nu pentru a-mi susţine ideile, ci pentru a opri ideile extremei drepte”, a spus el şi le-a cerut susţinătorilor să fie „buni şi respectuoşi” cu ceilalţi, pentru că ţara. a fost sfâşiat de „atâta îndoială, de atâta diviziune”.

El a adăugat: „Nu mai sunt candidatul unei singure tabere, ci preşedintele tuturor”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici