VIDEO | Alertă de securitate la Casa Albă. Un avion a pătruns neautorizat în spaţiul aerian din Washington

O alertă de securitate a fost declanşată temporar, marţi, la sediul Preşedinţiei SUA din cauza unui avion care a pătruns neautorizat în spaţiul aerian din Washington D.C., informează NBC News.

1719 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Alertă de securitate la Casa Albă. Un avion a pătruns neautorizat în spaţiul aerian din Washington

Alertă de securitate la Casa Albă. Un avion a pătruns neautorizat în spaţiul aerian din Washington

„La Casa Albă a fost instituită starea de alertă în această dimnineaţă din cauza unei posibile încălcări a spaţiului restricţionat din zona capitalei SUA. Starea de alertă a fost anulată între timp", a declarat un purtător de cuvânt al Serviciului american de protecţie a personalităţilor Secret Service.

Alerta de securitate a durat aproximativ 30 de minute.

Incidentul a fost generat de un avion de mici dimensiuni care a pătruns neautorizat în spaţiul aerian din Washington D.C., au declarat surse citate de agenţia Associated Press.

 

 

 

 

Pentru escortarea avionului uşor au fost mobilizate avioane de vânătoare de la Baza aeriană Andrews.

Comandamentul aerospaţial nord-american (NAADC) a anunţat că avionul uşor nu a fost considerat ostil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
avion,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici