VIDEO Aproape un cartier întreg, evacuat în Dusseldorf după găsirea unei BOMBE din Al Doilea Război Mondial

Peste 8.000 de persoane au fost evacuate joi din locuinţele, magazinele şi birourile lor din oraşul german Dusseldorf după descoperirea unei bombe neexplodate din Al Doilea Război Mondial, potrivit autorităţilor locale, citate de France 24.

1207 afișări
Imaginea articolului VIDEO Aproape un cartier întreg, evacuat în Dusseldorf după găsirea unei BOMBE din Al Doilea Război Mondial

Peste 8.000 de persoane au fost evacuate în Germania după găsirea unei bombe din Al Doilea Război Mondial

Bomba de 250 de kg a fost găsită miercuri seara, în timpul unor lucrări de construcţie, în nordul oraşului german.

Un perimetru de securitate cu o rază de un kilometru a fost instituit în jurul dispozitivului exploziv, mai multe drumuri au fost blocate, inclusiv două autostrăzi, au declarat autorităţile oraşului.

Un hotel ce găzduia 250 de persoane a fost de asemenea evacuat.

 

 

Se aşteaptă ca bomba să fie dezamorsată în cursul zilei de joi.

 

 

La peste 70 de ani de la sfârşitul celui De Al Doilea Război Mondial se găsesc în continuare bombe neexplodate pe teritoriul Germaniei.

Autorităţile estimează că aproximativ 3.000 de bombe au rămas neexplodate numai în oraşul Berlin.

Sursă foto: 1.wdr.de

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici