VIDEO ATAC ARMAT într-un club din Cincinnati: Cel putin o persoană a fost ucisă, iar alte 14 au fost rănite

O persoană a decedat, iar alte paisprezece au fost rănite, după ce doi indivizi au deschis focul într-un club de noapte din oraşul american Cincinnati, Ohio, a anunţat poliţia, care a precizat că suspecţii sunt în continuare căutaţi, relatează The Associated Press.

2492 afișări
Imaginea articolului VIDEO ATAC ARMAT într-un club din Cincinnati: Cel putin o persoană a fost ucisă, iar alte 14 au fost rănite

VIDEO ATAC ARMAT într-un club din Cincinnati: O persoană a fost ucisă, iar alte 14 au fost rănite

Nu sunt clare cauzele incidentului armat petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică la clubul Cameo din Cincinnati, unde avea loc o petrecere la care participau mai multe zeci de tineri.

Autorităţile audiază câţiva martori, însă mai mulţi participanţi la petrecerea din club au fugit după ce au început împuşcăturile, astfel că poliţia a făcut un apel la persoanele care au informaţii despre acest incident să ajute anchetatorii.

Postul WLWT a relatat că cel puţin o persoană este internată în stare critică la un centrul medical din oraş.

Motivul incidentului armat este încă neclar, însă Paul Neudigate, adjunctul şefului poliţiei din Cincinnati, a transmis că "nu există indicii că incidentul ar fi de natură teroristă", potrivit Reuters.

 

Atacul are loc la mai puţin de un an de la masacrul dintr-un club gay din Orlando, Florida, când 49 de oameni au fost ucişi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici