VIDEO Cel puţin 25 de morţi în urma inundaţiilor produse în nord-vestul Iranului

Cel puţin 25 de persoane au murit în urma unor inundaţii de amploare produse în nord-vestul Iranului, relatează presa de la Teheran, citat de BBC News online.

517 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cel puţin 25 de morţi în urma inundaţiilor produse în nord-vestul Iranului

VIDEO Cel puţin 25 de morţi în urma inundaţiilor produse în nord-vestul Iranului

Inundaţiile au avut loc în regiunile Ajab Shir, Azar Shahr, Zanjan şi Kordestan, informează cotidianul Tehran Times, precizând că s-a produs şi o alunecare de teren provocată de inundaţii.

Potrivit bilanţului provizoriu, cel puţin 25 de persoane au murit, iar alte zeci sunt date dispărute în urma calamităţilor.

Imaginile difuzate de televiziuni arată străzi inundate şi maşini luate de ape.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici