VIDEO | Furtună puternică în Paris. Trei staţii de metrou rămân închise după ce au fost inundate, alte 12 au fost redeschise

Trei staţii de metrou din Paris rămân închise din cauza inundaţiilor, iar alte 12 au fost redeschise în cursul dimineţii, în urma furtunii puternice care a afectat capitala Franţei duminică seara, au anunţat luni autorităţile pariziene, relatează site-ul cotidianului Le Parisien.

1250 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Furtună puternică în Paris. Trei staţii de metrou rămân închise după ce au fost inundate, alte 12 au fost redeschise

VIDEO | Furtună puternică în Paris. Trei staţii de metrou rămân închise după ce au fost inundate, alte 12 au fost redeschise

O furtună puternică însoţită de ploi torenţiale, care au durat aproximativ două ore, au provocat inundaţii pe străzile şi la metroul din Paris în cursul nopţii de duminică spre luni. Aproximativ 15 staţii de metrou au fost închise, pentru scoaterea apei din subteran.

Iniţial, autoritatea de transport pariziană RATP anunţase că traficul a revenit la normal în cursul dimineţii de luni, după intervenţia a peste 80 de pompieri, dar ulterior a reînceput să plouă abundent.

Staţiile de metrou Voltaire, Quai de la Rapee şi Maubert-Mutualite rămân închise, iar alte 12 au fost redeschise, dar circulaţia se desfăşoară cu dificultate.

Serviciul francez de meteorologie a anunţat luni că 12 departamente, inclusiv cele din regiunea Paris, au fost plasate sub un cod portocaliu de alertă, valabil 24 de ore, pentru ploi torenţiale, furtuni şi descărcări electrice.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici