VIDEO | Imagini în premieră de pe camerele de supraveghere cu momentul împuşcării militarului nord-coreean care încerca să fugă în Coreea de Sud

Imagini dramatice din momentul dezertării soldatului nord-corean împuşcat la graniţa cu Coreea e Sud au fost date publicităţii de comandamentul ONU, scrie Gândul.

17450 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Imagini în premieră de pe camerele de supraveghere cu momentul împuşcării militarului nord-coreean care încerca să fugă în Coreea de Sud

VIDEO | Imagini în premieră de pe camerele de supraveghere cu momentul împuşcării soldatului nord-coreean care încerca să fugă în Coreea de sud

Momentele în care acesta a fugit şi a fost practic ciuruit de gloanţele soldaţilor nord-coreeni au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un autovehicul trece in viteză prin zona demilitarizată de la granita dintre cele două Corei. Soldaţii nord-coreeni îşi părăsesc postul şi pleacă în urmărirea maşinii care se opreşte într-un şanţ. Soldatul iese din maşină şi o ia la fugă. În acel moment, militarii nord-coreeni ajung la câţiva metri de el şi încep să tragă.

Video-ul dat publicităţii nu arată momentul în care acesta este lovit de gloanţe, însă se vede cum zace într-o grămadă de frunze. Poziţia sa era expusă trupelor nord-coreene de dincolo de graniţă. După lăsarea serii, pe imaginile în infraroşu se vede cum soldaţii sud-coreeni se târăsc până la victima pe care o salvează.

Militarul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost rănit grav, fiind lovit de cinci sau şase gloanţe în timpul încercării disperate de a fugi. El a fost preluat de un elicopter militar american şi transportat la un spital din Suwon, la sud de Seul.

Citeşte continuarea pe Gândul

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici