VIDEO | Incendii devastatoare în Canada: Mii de oameni, evacuaţi. Autorităţile au decretat stare de urgenţă

Incendiile de vegetaţie provoacă panică în Canada. Pentru prima dată în ultimii 14 ani, autorităţile din vestul ţării au declarat stare de urgenţă. Peste 3.000 de locuinţe au fost evacuate, sâmbătă.

1379 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Incendii devastatoare în Canada: Mii de oameni, evacuaţi. Autorităţile au decretat stare de urgenţă

VIDEO | Incendii devastatoare în Canada: Mii de oameni, evacuaţi. Autorităţile au decretat stare de urgenţă

Potrivit Reuters, peste 180 de noi focare au fost identificate în pădurile şi în preriile din provincia Columbia Britanică.

Incendiile de vegetaţie au început să provoace îngrijorare încă de vineri, când au fost semnalate alte 138 de focare, majoritatea provocate de fulgere.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici