VIDEO Mii de oameni au ieşit să-şi manifeste susţinerea faţă de Kim Jong Un, ales secretar general al Partidului Muncitorilor

  • La o zi după parada militară, Coreea de Nord a organizat încă una
  • Vineri a avut loc "Raliul Armatei Poporului din oraşul Pyongyang"
  • Piaţa a fost decorată cu sloganuri despre loialitatea faţă de lider şi partidul muncitoresc
  • Astăzi, liderul nord-coreean a venit şi a făcut o fotografie de grup cu soldaţii
9553 afișări

Mii de oameni au fost scoşi vineri pentru a-şi arăta susţinerea pentru Kim Jong Un, ales recent secretar general al Partidului Muncitorilor.

Sloganurile tipice nord-coreene despre unitatea unică şi loialitatea faţă de partid şi lider, erau peste tot. Kim, nu a fost prezent la eveniment.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici