VIDEO | Momentul în care o navă de război rusească se apropie de un distrugător american. Cum au catalogat militarii americani incidentul

O navă rusească de război s-a apropiat periculos de aproape de un distrugător al Marinei Americane.

9565 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Momentul în care o navă de război rusească se apropie de un distrugător american. Cum au catalogat militarii americani incidentul
Potrivit CNN, incidentul s-a petrecut pe 9 ianuarie, în nordul mării Arabiei. Conform unui comunicat al Marinei Americane, nava rusească de război ”s-a apropiat agresiv” de distrugătorul USS Farragut, ignorând avertismentele navei americane şi sporind riscul unei coliziuni.
 
Militari americani au descris incidentul drept ”provocator şi nesigur”. Incidentul vine la mai puţin de 7 luni după ce s-a întâmplat în Oceanul Pacific atunci când o navă a Marinei Americane a fost nevoită să apeleze de manevre de urgenţă pentru a evita coliziunea cu o navă rusească.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici