Video. Momentul în care un bărbat este descoperit singur pe o insulă, după ce a scris „Ajutor” cu crengi

  • Unitatea de aviaţie a poliţiei din New York a salvat un sportiv de caiac-canoe care a rămas blocat pe o insulă din Golful Jamaica, din Queens.
  • Autorităţile au publicat videoclipul cu bărbatul care flutură mâinile, alături de mesajul „Ajutor”, scris cu ajutorul crengilor
  • Poliţiştii au glumit spunând că sportivul „a dus distanţa socială la un alt nivel”.
2911 afișări
Imaginea articolului Video. Momentul în care un bărbat este descoperit singur pe o insulă, după ce a scris „Ajutor” cu crengi

Video. Momentul în care un bărbat este descoperit singur pe o insulă, după ce a scris „Ajutor” cu crengi

Bărbatul era dispărut de mai bine de 12 ore atunci când oamenii legii l-au descoperit singur pe o insulă. Acesta nu suferise răni, potrivit Insider.
 
„Bărbatul a transmis mesaje prin care încearcă să ceară ajutor după ce a aprins un foc, a scris „ajutor” cu crengi din jur”, a scris poliţia newyorkeză pe Twitter.
 
 
Oamenii legii au filmat momentul în care bărbatul a fost descoperit şi au publicat videoclipul pe internet.
 
Nu este clar momentan unde mai exact în Golful Jamaica, din regiunea New York, a fost acesta izolat, întrucât în zonă sunt numeroase insule, un labirint de căi navigabile, pajişti şi două iazuri cu apă dulce.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici