VIDEO: Momentul în care un luptător de sumo izbucneşte în lacrimi după o victorie neaşteptată

Fanii sumo din Japonia au fost extrem de bucuroşi după ce luptătorul cel mai slab cotat a întrecut toate aşteptările şi a ieşit învingător la primul turneu major al anului, scrie The Guardian.

722 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Momentul în care un luptător de sumo izbucneşte în lacrimi după o victorie neaşteptată

Sursa FOTO: Twitter @YukariSakamoto

Tokushoryu, un luptător oarecum necunoscut până acum, a învins mai mulţi adversari de top la turneul de la Tokyo, terminând concursul de 15 zile cu 14 victorii incontestabile şi doar o singură înfrângere. 

Luptătorul, care are o greutate de 188 de kilograme, l-a împins pe Takakeisho în afara ringului de luptă şi a început imediat să plângă, în timp ce publicul aflat pe stadionul Ryogoku Kokugikan, din Tokyo, a izbucnit în aplauze. 

„Poate că am plâns prea mult, dar în acel moment am simţit cum toată presiunea a dispărut”, a spus Tokushoryu, într-un interviu acordat agenţiei de presă Kyodo, la scurt timp după victoria sa. 

Victoria lui Tokushoryu, precum şi emoţiile care au urmat, au primit reacţii pozitive pe reţelele de socializare. „A fost atât de emoţionat. La un moment dat râdea, iar imediat a început să plângă. Voi continua să îl susţin”, a scris un internaut pe Twitter. 

Luptătorul a declarat că a fost inspirat de decesul antrenorului său din facultate. „M-am gândit să fac asta pentru el”, a spus Tokushoryu, potrivit The Guardian. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici