VIDEO: Momentul jenant în care Prinţul Charles îl ignoră pe vicepreşedintele SUA, dar îl salută „călduros” pe Vladimir Putin

Imagini apărute în mediul online arată momentul în care Prinţul Charles evită să dea mâna cu Mike Pence, însă îl salută călduros pe Vladimir Putin, în cadrul unui eveniment pentru comemorarea victimelor de la Auschwitz care a avut loc la Ierusalim, relatează Daily Mail.

5481 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Momentul jenant în care Prinţul Charles îl ignoră pe vicepreşedintele SUA, dar îl salută „călduros” pe Vladimir Putin

sursa FOTO: captura video

În cadrul unui eveniment pentru comemorarea victimelor de la Auschwitz, Prinţul Charles l-a ignorat pe Mike Pence, însă a strâns mâna prim-ministrului israelian Benjamin Netanyahu şi l-a întâmpinat călduros pe Vladimir Putin, relatează Daily Mail

Imaginile îl arată pe moştenitorul la tronul Regatului Unit cum abia face contact vizual cu vicepreşedintele american Mike Pence, considerat unul dintre oamenii de încredere ai preşedintelui Donald Trump.

Prinţul britanic a părut încântat să îi salute pe preşedintele israelian Reuven Rivlin şi pe preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

Reprezentanţii palatului Buckingam şi cei ai prim-ministrului SUA au negat că ar fi fost vorba de animozitate între cei doi şi că prinţul britanic şi oficialul Casei Albe s-au întâlnit chiar înainte de eveniment când s-au salutat şi au purtat o conversaţie foarte plăcută.

Se pare că Prinţul Charles a urmat un protocol care presupune mai întâi, salutarea unui şef de stat, precum preşedintele Germaniei şi cel al Rusiei, apoi gazdele Netanyahu şi Rivlin. Mike Pence nu este şef de stat şi nu fost nici gazda evenimentului.

În cadrul comemorării victimelor de la Auschwitz, Prinţul Charles a îndemnat naţiunile să înveţe din istoria Holocaustului şi să condamne flagelul numit antisemitism. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici