VIDEO O femeie din Australia a fost arestată pentru că a tuşit şi l-a scuipat pe un ofiţer

O femeie, în vârstă de 25 de ani, a fost arestată de Poliţie pentru că a tuşit, în mod intenţioant, şi scuipat pe poliţist după ce a fost oprită pentru că a depăşit limita de viteză.

1089 afișări
Imaginea articolului VIDEO O femeie din Australia a fost arestată pentru că a tuşit şi l-a scuipat pe un ofiţer

O femeie din Australia a fost arestată pentru că a tuşit şi l-a scuipat pe un ofiţer

Conform publicaţiei australiene 9News, femeia mergea cu peste 120 de km/oră într-o zonă unde limita de viteză era de 50 km/h. Aceasta a încercat să scape de poliţie atunci când a văzut că este urmărită de autorităţi, încălcând regulile de circulaţie. Pănă la urmă femeia a fost prinsă de poliţie, a fost scoasă din maşină cu ajutorul forţei fizice şi încătuşată. Faptele ilegale săvârşite de femeie au continuat, iar aceasta a început să-l scuipe pe poliţist si să tuşească în faţa lui.

Aceasta a fost dusă la secţie, a primit dosar penal, i s-a anulat permisul auto pentru depăşirea limitei de viteză şi este judecată penal pentru fapta decugetată pe care a făcut-o la adresa poliţistului australian.
 
De asemenea, a fost şi testată de COVID-19, iar rezultatele au fost negative şi nu prezintă niciun simptom specific coronavirusului. Cu toate aceste, ofiţerul a fost şi el supus testării pentru coronavirus, ca măsură de precauţie."Nu a fost testată pozitiv şi nu are coronavirus. Această reacţie incontrolabilă venită din partea femeii vine în urma axietăţii şi stresului intens.", a spus avocatul femeii.
 
Ofiţerul va sta în autoizolare timp de două săptămâni, a spus Comisarul Adjunct, Michael Corboy. "Poliţia nu va tolera ca cineva să fie scuipat în niciun caz, mai ales cu ce ne confruntăm acum. Este foarte simplu!" , a spus comisarul.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici