VIDEO Poliţia a înconjurat un cunoscut hotel din Las Vegas după ce mai mulţi bărbaţi cu o măşti cap de porc ar fi încercat să efectueze un jaf armat

Mai multe persoane au fost reţinute sub suspiciunea care ar avea legătură cu jefuirea magazinului de ceasuri de lux Rolex din incinta Hotelului Bellagio din oraşul american Las Vegas, a declarat un reprezentant al Poliţiei, care a precizat că nu s-au înregistrat focuri de armă, relatează ABC News.

1481 afișări
Imaginea articolului VIDEO Poliţia a înconjurat un cunoscut hotel din Las Vegas după ce mai mulţi bărbaţi cu o măşti cap de porc ar fi încercat să efectueze un jaf armat

VIDEO Poliţia a înconjurat un cunoscut hotel din Las Vegas după ce un bărbat cu o mască de cap de porc ar fi încercat să efectueze un jaf aramat (Imagine: Twitter/ Mediafax Foto)

"În acest moment anchetăm un jaf la @Bellagio. Informaţiile iniţiale privind un atac armat s-au dovedit false. Nu există răniţi", a afirmă într-un mesaj postat pe Twitter de Departamentul de Poliţie din Las Vegas.

Deşi nu a fost vorba de un atac armat, un magazin de ceasuri de lux din incinta clădirii a fost jefuit de suspecţi înarmaţi, a declarat locotenentul Carlos Hank, un reprezentant al Poliţiei din Las Vegas. Ofiţerul a precizat că nu s-au înregistrat focuri de armă.

Hank a mai adăugat că au fost reţinute câteva persoane, însă nu este clar dacă indivizii reţinuţi sunt autorii jafului.

Poliţia caută în continuare şi alte persoane suspectate că ar avea legătură cu incidentul.

Potrivit cotidianului Metro, suspecţii purtau măşti cap de porc şi ar fi folosit baroase pentru a pătrunde în interiorul magazinului Rolex din Hotelul Bellagio.

Poliţia a înconjurat un cunoscut hotel din Las Vegas după ce un bărbat cu o mască de cap de porc ar fi încercat să efectueze un jaf armat

Poliţia a înconjurat hotelul şi cazionul Bellagio din oraşul american Las Vegas după ce forţele de ordine au primit informaţii privind un jaf armat în desfăşurare, au comunicat autorităţile, care au precizat că nicio persoană nu a fost rănită, relatează cotidianul The Independent.

Clienţii hotelului au indicat că au auzit focuri de armă la primele ore ale dimineţii de duminică, mai multe înregistrări de la locul incidentului arată oamenii care sunt evacuaţi dintr-o porţiune a clădirii.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din Las Vegas a declarat că forţele de ordine anchetează un posibil jaf, adăugând că nu sunt informaţii că ar fi fost cineva rănit.

Sursă video

"Panică generală la Bellagio" a scris un martor ocular pe Twiiter. "Toată lumea fuge, eu m-am ascuns sub o masă", a adăugat femeia.

 

 

Potrivit informaţiilor existente, atacatorul purta o mască de cap de porc şi avea în mână o geantă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici