VIDEO Poliţia încearcă să-l prindă pe bărbatul care a survolat hotelul în care este cazat Donald Trump. Ce mesaj a afişat protestatarul

Autorităţile scoţiene îl caută pe un protestatar care a zburat cu o parapantă motorizată pe deasupra complexului hotelier în care este cazat preşedintele SUA, Donald Trump, informează site-ul agenţiei Associated Press.

2594 afișări
Imaginea articolului VIDEO Poliţia încearcă să-l prindă pe bărbatul care a survolat hotelul în care este cazat Donald Trump. Ce mesaj a afişat protestatarul

VIDEO Poliţia încearcă să-l prindă pe bărbatul care a survolat hotelul în care este cazat Donald Trump. Ce mesaj a afişat protestatarul (sursa: FoxNews)

Aproximativ 10.000 de persoane au protestat sâmbătă, în oraşul Edinburgh, faţă de prezenţa lui Donald Trump în Scoţia.

Un activist al organizaţiei ecologice Greenpeace a survolat cu o parapantă motorizată complexul hotelier din Turnberry în care este cazat Donald Trump. Protestatarul avea o pancartă pe care scria "Trump, cu mult sub standarde", o contestare a politicilor Washingtonului în materie de imigraţie şi mediu.

 

 

Poliţia încearcă să îl reţină pe protestatar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici