VIDEO Preşedintele Trump pare să încalce protocolul regal mergând în faţa reginei

Preşedintele SUA Donald Trump a fost criticat pentru că a mers în faţa reginei Elisabeta a II-a la primirea sa la Castelul Windsor din Londra, în timp ce inspectau primul rând al Gărzii de Onoare.

4093 afișări
Imaginea articolului VIDEO Preşedintele Trump pare să încalce protocolul regal mergând în faţa reginei

VIDEO Preşedintele Trump pare să încalce protocolul regal mergând în faţa reginei

Preşedintele american Donald Trump s-a întâlnit vineri seara cu regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii la Castelul Windsor din Londra. Preşedintele american însoţit de Prima Doamnă Melania Trump au ajuns la Castelul Windsor cu un automobil Range Rover la ora locală 17.00.

Trump a dat mâna cu regina, după care au asistat la intonarea imnului Statelor Unite.

Preşedintele şi regina au inspectat primul rând al Gărzii de Onoare, după care s-au întors pe platforma din faţă în timp ce militarii mărşăluiau.

Regina a stat de vorbă cu preşedintele Trump şi Prima Doamnă în timp ce avioanele zburau pe deasupra.

Trump şi regina au mai discutat şi în timp ce se îndreptau spre intrarea în castel, Prima Doamnă mergând puţin în spatele lor. Aceştia au intat în castel la ora 17.10 unde vor lua ceaiul împreună.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici