VIDEO Prima zi după lockdown în Marea Britanie. Grădina zoologică din Londra şi-a redeschis porţile

  • Grădina zoologică din Londra şi-a redeschis porţile pentru vizitatori
  • Decizia a venit spre deliciul copiilor care au putut să revadă animalele
  • Grădina zoo a funcţionat cu respectarea măsurilor de distanţare socială
284 afișări
Marea Britanie nu a deschis doar localurile din exterior. Grădina zoologică din Londra a scos, la rândul ei, lacătele de pe porţi.
 
Asta nu înseamnă că pe timp de lockdown nu a existat nicio activitate: cuştile animalelor nu au fost ignorate. Veterinarii şi îngrijitorii au fost nevoiţi să lucreze la foc continuu, chiar şi fără prezenţa vizitatorilor.
 
„Este un sentiment atât de plăcut că am putut să deschidem acele porţi cu această ocazie. Am fost închişi pentru trei luni. Asta pe deasupra celor 18 săptămâni de anul trecut. Şi da, se simte într-adevăr ca o zi bună. A fost dificil” spune Kathryn England, şef operaţional la grădina zoo.
 
Vizitatorii au avut totuşi de respectat măsurile de distanţare fizică, iar capacitatea de primire a grădinii a fost redusă. Acest lucru nu a şters totuşi bucuria de pe feţele familiilor care au savurat fiecare moment.
 
„Este plăcut să revin acum, să văd mai mulţi oameni, să fie totul deschis din nou. Este pur şi simplu plăcut să te întorci, ca să fiu sinceră”, mărturiseşte o vizitatoare.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici