VIDEO Primele IMAGINI cu băieţii din echipa de fotbal, după salvarea lor din peştera inundată din Thailanda. Întâlnire cu rudele, în spatele geamului de protecţie

Au fost publicate primele imagini din spitalul în care sunt trataţi băieţii din Thailanda, după salvarea lor din peşterea inundată. Oficialii din guvernul thailandez au realizat un filmuleţ în spitalul unde se află internaţi cei 13 membri ai echipei de fotbal.

1952 afișări
Imaginea articolului VIDEO Primele IMAGINI cu băieţii din echipa de fotbal, după salvarea lor din peştera inundată din Thailanda. Întâlnire cu rudele, în spatele geamului de protecţie

Primele IMAGINI cu băieţii din echipa de fotbal, salvaţi din peştera din Thailanda

În imaginile uşor blurate, mai mulţi băieţi pot fi văzuţi cu măşti de faţă şi în halate de spital, cel puţin unul dintre ei făcând semnul victoriei către cameră.

Imaginile video au fost publicate de Departamentul de relaţii publice al Guvernului thailandez şi difuzate de presa din toată lumea.

Între timp, baieţii din echipa de fotbal sunt aşteptaţi la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Gianni Infantino, preşedintele FIFA, a decis să-i invite la finala campionatului care are loc duminică, 15 iulie, la Moscova.

Imagini impresionante şi cu rudele care au avut voie să-i vadă pe copii, însă doar în spatele unui geam, din cauza riscului de infecţii. 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici