VIDEO Prinţesa Latifa a Dubaiului, despre care nu se mai ştie nimic de mai mult de un an: ”Sunt ostatică”

  • Fiica şeicului Dubaiului, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, este încarcerată, potrivit unor mesaje video secrete.
  • Prinţesa Latifa, în vârstă de 35 de ani, a fugit cu barca în 2018 şi a planificat să solicite azil în Statele Unite.
  • Filmările o arată pe prinţesa Latifa spunând că este „ostatică” în „izolare” de peste un an „fără acces la asistenţă medicală”.
32309 afișări
Imaginea articolului VIDEO Prinţesa Latifa a Dubaiului, despre care nu se mai ştie nimic de mai mult de un an: ”Sunt ostatică”

Foto: BBC

Fiica şeicului Dubaiului, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, este încarcerată, potrivit unor mesaje video secrete obţinute de BBC.
 
Prinţesa Latifa, în vârstă de 35 de ani, a fugit cu barca în 2018 şi a planificat să solicite azil în Statele Unite. Ea spune că a fost interceptată de oamenii tatălui său după opt zile, apoi tranchilizată şi dusă din nou în Dubai.
 
Filmările o arată pe prinţesa Latifa spunând că este „ostatică” în „izolare” de peste un an „fără acces la asistenţă medicală”.
 
„Sunt într-o vilă. Sunt luată ostatică şi această vilă a fost transformată într-o închisoare,” a spus prinţesa în mesajul înregistrat cu telefonul mobil de la toaletă pentru că „este singura cameră cu uşă pe care o pot încuia ”.
 
În 2018, Latifa al-Maktoum a anunţat într-un videoclip difuzat pe Youtube că vrea să fugă din ţara ei. Ea a spus că a fost „torturată” şi „închisă timp de trei ani” de tatăl ei după o primă încercare de evadare când era doar o adolescentă în 2002.  Videoclip a fost postat după tentativa eşuată, la bordul unui velier care fusese îmbarcat de marina indiană. De atunci, prinţesa nu a mai apărut în public.
 
Guvernele din Dubai şi EAU nu au răspuns la cererea BBC de a face declaraţii. Ele au transmis întotdeauna că Latifa este în siguranţă, în grija iubitoare a familiei sale.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici