VIDEO Proteste HORECA la Roma. Restaurantele din capitala Italiei rămân închise

  • Seara trecută au avut loc proteste ale patronilor HORECA, în centrul Romei
  • Aceştia sunt nemulţumiţi de lipsa de transparenţă şi de ajutor din partea guvernului
  • Cel mai probabil, localurile vor rămâne închise acolo minim până la finalul lunii
336 afișări
După mai mult de un an de restricţii şi promisiuni de ajutoare guvernamentale suficente doar pe hârtie, patronii HORECA din Roma s-au strâns în centrul oraşului pentru a lua parte la proteste violente.
 
Proprietarii de localuri susţin că măsurile de compensare a pierderilor financiare suferite nu le ajung pentru a-şi plăti muncitorii. Ei se mai plâng şi că nu li s-a oferit o dată sigură care să marcheze momentul când îşi vor putea continua afacerile.
 
După ce au fost împiedicaţi să protesteze în faţa Parlamentului, italienii au continuat în marş către Piaţa Poporului. În replică faţă de aceştia, premierul Mario Draghi susţine că dacă situaţia infectărilor nu se va modifica în bine, restaurantele vor rămâne închise cel puţin până la finalul acestei luni.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici