UPDATE  VIDEO Schimb de focuri de armă la sărbătorirea Anului Nou chinezesc, în California. Mai multe victime

Mai multe victime sunt anunţate în urma unui schimb de focuri de armă în timpul sărbătoririi Anului Nou Lunar Chinezesc în California.

526 afișări
Imaginea articolului VIDEO Schimb de focuri de armă la sărbătorirea Anului Nou chinezesc, în California. Mai multe victime

FOTO Twitter

Mai multe victime sunt anunţate în urma unui schimb de focuri de armă în timpul sărbătoririi Anului Nou Lunar Chinezesc în California.
 
Poliţia se află la locul ataculului din Monterey Park, un oraş situat la est de Los Angeles, iar videoclipurile de pe reţelele de socializare par să arate ofiţeri care împânzesc zona şi pompieri care tratează victimele.
 
Zeci de mii de persoane se adunaseră după-amiază pentru un festival de două zile, considerat unul dintre cele mai mari din regiune.
 
Potrivit LA Times, împuşcăturile au avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, relatează Sky News.
 
Focurile de armă ar fi provocat mai multe victime, inclusiv morţi, a anunţat duminică presa americană, citând forţele de ordine.
 
La această oră există puţine detalii şi nicio confirmare despre victime din partea poliţiei din Monterey Park.
 
În zonă locuieşte un număr mare de etnici asiatici.
 
Los Angeles Times, citând o sursă din poliţie, a declarat că au existat "mai multe" victime. O sursă din cadrul forţelor de ordine a declarat pentru ziar că au fost mai mult de o duzină de victime.
 
City News Service, o agenţie de ştiri locală de renume, citând autorităţile, a declarat că au existat morţi şi răniţi în incident, însă nu a oferit deocamdată niciun bilanţ, citează AFP.
 
Atacul a venit la aproximativ o oră după ce s-a încheiat un festival de Anul Nou Lunar.
 
"Este un incident izolat", a declarat pentru City News Service un ajutor de şerif.
 
LA Times a relatat că Seung Won Choi, care deţine un restaurant în apropiere de locul faptei, a declarat că trei persoane au intrat în localul său şi i-au spus să încuie uşa. Cei trei au spus că era un bărbat cu o armă semiautomată care avea mai multe cartuşe la el şi care reîncărca de fiecare dată când rămânea fără muniţie, a declarat Choi.
 
Conform Times, zeci de mii de persoane se adunaseră mai devreme în cursul zilei pentru festivalul de două zile al Anului Nou Lunar, care este unul dintre cele mai mari din sudul Californiei.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici