VIDEO Sute de protestatari, reţinuţi la Minsk. Poliţiştii au reţinut-o inclusiv pe Nina Bahinskaya, în vârstă de 73 de ani, simbolul protestelor din Belarus

  • Noi proteste faţă de realegerea în funcţie a preşedintelui Aleksandr Lukaşenko
  • Aproximativ 2.000 de simpatizanţi ai opoziţiei s-au adunat în centrul oraşului Minsk
  • Forţele de ordine au reţinut sute de protestatari
4146 afișări
Imaginea articolului VIDEO Sute de protestatari, reţinuţi la Minsk. Poliţiştii au reţinut-o inclusiv pe Nina Bahinskaya, în vârstă de 73 de ani, simbolul protestelor din Belarus

Proteste reluate la Minsk, 19 septembrie. Sute de protestatari, reţinuţi la Minsk. Poliţiştii au reţinut-o inclusiv pe Nina Bahinskaya, în vârstă de 73 de ani, simbolul protestelor din Belarus/ Profimedia

Forţele de ordine din Belarus au reţinut sute de persoane, în cursul protestelor antiguvernamentale desfăşurate sâmbătă în centrul oraşului Minsk, informează agenţia de presă Reuters.

Poliţiştii au reţinut-o inclusiv pe Nina Bahinskaya, în vârstă de 73 de ani, simbolul protestelor din Belarus. Ea a fost târâtă într-o dubă a poliţiei, de la un protestele paşnice. 

Aproximativ 2.000 de persoane s-au adunat sâmbătă în centrul capitalei Belarusului, cerând demisia preşedintelui Aleksandr Lukaşenko.

Forţele de ordine au intervenit imediat, reţinând sute de protestatari.

Proteste masive au loc în Belarus faţă de realegerea în funcţie a preşedintelui Aleksandr Lukaşenko. Opoziţia acuză că scrutinul prezidenţial desfăşurat pe 9 august a fost fraudat.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici